Hasznos linkek
 
Keresés

Asztalitenisz                              
Köszöntünk a MAVIR SE Asztalitenisz szakosztály oldalán!

 
Szakosztályvezető  Helyettes
Makkai Katalin  Lázár Vilmos
makkai@mavir.hu lazavili@gmail.com
Tel:  0620-5022015 Tel: 0670-5756644
 
Miért is szeretünk pingpongozni?
A pingpong a legjobban megszerethető sportok egyike. Hogy miért? Mert például, nem kell hozzá bonyolult felszerelés, csak egy ütő és egy labda!
Előnye, hogy segít levezetni az indulatokat, oldja a stresszt, javítja a test koordinációját. Nem utolsó sorban erősíti a csontozatot, és a másik nagy előnye, hogy kiveszi az emberből a fölös energiákat. A rendszeres gyakorlás persze itt is nagyon fontos. És ami még jobb: edzés után jókat lehet aludni is.

Belépés az asztalitenisz szakosztályba:

Ha kedvet kaptál és szeretnél csatlakozni az asztalitenisz szakosztályba, a belépési nyilatkozat, valamint a tagdíjfizetésről szóló nyilatkozat kitöltésével, majd  leadásával már elkezdheted a stressz oldó edzéseket.
SE iroda nyitva tartás 
Az SE iroda normális „nyitva tartás” szerint üzemel, tehát kedden és csütörtökön kereshetitek Negele Annát és Gabikát , viszont csak e-mailen érhetők el.

Hasznos információ:
 
A MAVIR SE. szegedi csapata kétszer edz egy héten a városi asztalitenisz sportklubban,Lázár Vilmos csapatkapitány vezetésével.
 
Budapesten  állandó edzési lehetőséggel, magas színvonalon zajlanak az edzések, az alábbi helyszínen:
 
 Batthyány Lajos Általános Iskola
 
    Az edzésidőpontja:  (csütörtök) 17.30- 20.30 óráig.
 
    Az edzés helye : Batthyány Lajos Általános Iskola Tornaterme
 
    Címe: 1015 Budapest Batthyány u.8.
 
 
Edzések utáni többlettagdíjak: edzésenként a többlettagdíj összege 500Ft, mely havonta egyszer kerül beszedésre.

Ha te is részese szeretnél lenni ennek a csapatnak, ne tétovázz jelentkezz a szakosztályba, hogy te is átéld ezeket a remek pillanatokat.

Amennyiben a szigorú korlátozási intézkedések enyhítésre kerülnek, szeretnénk a heti edzés lehetőségeket biztosítani, valamint a 2021-es évre tervezett programokat  megtartani!Program terveink a 2021-es évre

A 2021-es évben célul tűztük ki, hogy a szakosztály létszámát bővítsük, mind budapesti mind a szegedi régióban. A meglévő és új tagok részére az alábbi edzés és versenyen való részvételi lehetőségeket és programokat tudjuk biztosítani:
 
  • A budapesti Batthyányi utcai Általános Iskola bérleményben , edző segítségével magas színvonalú edzési lehetőség biztosítása heti egy alkalommal
  • A MAVIR SE szegeden Lázár Vilmos asztalitenisz szakosztály helyettes vezetésével, heti két alkalommal biztosít edzési lehetőséget a városi asztalitenisz sportklubban
  • 2021. szeptemberében induló mind a budapesti, mind a szegedi bajnokság – heti egy alkalommal történő versenyen való részvétel
  • 2021. július-augusztus közötti időszakban /Budapest- Házibajnokság a szegedi sporttársakkal, és a meghívott vendégjátékosokkal egyszeri
  • 2021. ősz - Évente megrendezésre kerülő Ipari Asztalitenisz találkozón való részvétel (nincs hivatalos információm még róla, hogy idén mely időpontban kerül megrendezésre)
  • 2021. szeptember-október vendégcsapatokkal folyamatos barátságos mérkőzések (Budapesten és Szegeden)
  • 2021. november – Szegeden megrendezendő- házibajnokság

Ha bármi kérdésetek lenne a fentiekkel kapcsolatban, keressetek minket bátran!
 
Tartalom betöltése...