Hasznos linkek
 
Keresés

Köszöntünk a Fallabda Szakosztály oldalán

A fallabda sportág Magyarországon az egyik legdinamikusabban fejlődő labdajáték. Szórakoztató élményt nyújtó hatása mellett különlegesen jó egészség megőrzési, illetve egészségfejlesztési hatással bír. Azon sportágak közé tartozik, amelyek esetében a sport szinte minden jótékony élettani, illetve egészségügyi hatása ötvözötten megjelenik. Ha még nem próbáltad, de szeretnéd, ha már próbáltad és szívesen játszanál rendszeresen, akkor töltsd ki a belépési nyilatkozatot és jelentkezz a szakosztályvezetőnél:
 
Szakosztályvezető
Jánosi Ferenc

janosi@mavir.hu
+361/304-1966
Szakosztályvezető-helyettes
Kovács Zoltán
kovacsz@mavir.hu

+361/304-1671

HASZNOS INFORMÁCIÓK

Fallabdázni a Római Teniszakadémián van lehetőségünk, a pályafoglalás egyénileg történik. A szaunát edzés után ingyenesen lehet használni, és érdemes is.
 
A Római Teniszakadémia honlapja:
www.rta.hu

Pályafoglaláshoz telefonszám:
+361/240-3895

Nyitvatartás:
H-P: 7-22-ig
Szo-V: 7-21-ig
Cím: 1039 Budapest, Királyok útja 105.

Pályalemondás:
A pályafoglalásokat 48 órával a lefoglalt időpont előtt lehet díjmentesen lemondani, ellenkező esetben a pályahasználati többlettagdíj felszámításra kerül!

Pályahasználati többlettagdíjak:
 1. Pályánként összesen 1.000,- Ft a többlettagdíj, ha mindkét játékos MAVIR SE/Fallabda szakosztály tag. Személyre lebontva tagonként 500 Ft/óra/fő.
 2. Ha egyikük nem, vagyis külsős, akkor a rá eső költség: 1.350 Ft/óra.  (Ebben az esetben a szakosztály tag részére történik a felszámolás 1.850 Ft/óra összegben)
 3. Ha saját zsebből fizetett oktatóval történt edzés, akkor 1.000 Ft/óra a pályahasználat, a pályahasználati lapon a típusnál fel kell tüntetni, hogy oktatás. (A szakosztály felé óránkénti játék után rendezendő önrész miatt)
Az összesített pályahasználati díjról a szakosztályvezető küld egyéni tételes értesítést kb. 2-3 havonta, az alapján történik a pénzügyi rendezés.
 
Fallabda ütőt és labdát ingyenesen lehet kölcsönözni a szakosztályvezetőtől, a kölcsönzési lapot kitöltve.

Tagdíj és többlettagdíj fizetés módja:

      A) A díjat többlettagdíj befizetési nyilatkozat kitöltésével lehet megtenni a MAVIR SE pénztárában Szkladán Gabikánál kedden és csütörtökön 8-12 óra között.

        B) A többlet tagdíjat, az SE és szakosztályi éves tagdíjat utalni is lehet.
Utalással történő fizetés esetén:
Kedvezményezett neve:                     MAVIR SE
Kedvezményezett számlaszáma:    11702036-20708676
Közlemény:                                             "Fallabda többlettagdíj"
Fontos, hogy a közlemény rovatban egyértelműen legyen feltüntetve, hogy  mire utaljátok az összeget, különben nem lesz beazonosítható és felesleges bonyodalmakat okozhat.
 
        C) A tagdíjak befizetése Vitamin Egészségpénztárból már nem lehetséges, de lehetőség van SZÉP kártyával történő befizetésre!
Elfogadóhely neve: "MAVIR Sport Egyesület"
Kártya típus és alszámla: "OTP SZÉP szabadidő kártya"
 

Sorozatban negyedszerre is bajnok lett a MAVIR Fallabda csapata!

2017. március 31. és április 2. között ötödik alkalommal rendezték meg a Villamosenergia-ipari Fallabda Találkozót. A helyszín a tavalyról már ismert dunaújvárosi Duna Fitt Sportcentrum volt. A torna pénteken kezdődött a selejtezőkkel, és vasárnap az eredményhirdetéssel zárult. Az összesen 74 – az előző évhez képest másfélszeres számú – versenyző három nap alatt hat korcsoportban mérte össze az erejét.

A MAVIR ZRt.-t a Fallabda Szakosztály tagjaiból összeállított 10 fős csapat képviselte. A MAVIR csapatnak a legtöbb nevezett korcsoportban sikerült dobogóra állni. A találkozón elért egyéni eredményeink:
 • Inámi-Bolgár Rita 5. hely (nők korhatár nélkül)
 • Bíró Beáta 3. hely (nők 40 év fölött)
 • Markó Tamás 4. hely (ffi korhatár nélkül)
 • Ezer Tamás 5. hely (ffi korhatár nélkül)
 • Májer Milán 7. hely (ffi korhatár nélkül)
 • Kovács Zoltán 2. hely (ffi 30-40 év közöttiek)
 • Jánosi Ferenc 3. hely (ffi 30-40 év közöttiek)
 • Handl Péter 7. hely (ffi 30-40 év közöttiek)
 • Pohly Zsolt 2. hely (ffi 40 év fölött)
 • Szedlák Róbert 9. hely (ffi 40 év fölött)
A MAVIR a csapatversenyben a nevezett 12 társaság közül fölényes győzelmet aratott, így sorozatban harmadszorra is megvédte a csapat-bajnoki címét! A Társasági sorrend:
 • 1. hely: 40 pont - MAVIR ZRt.
 • 2. hely: 31 pont - DÉMÁSZ Társaságcsoport
 • 3. hely: 28 pont - E.ON Észak Dunántúli Áramhálózati Zrt.
Ezúton is gratulálunk a MAVIR fallabda csapat tagjainak a sikeres szerepléshez valamint sok sikert kívánunk a jövő évi felkészüléshez és a „hazai rendezésű” versenyen az ismételt címvédéshez!

A találkozóról további képek tekinthetőek meg a MAVIR SE honlapján, a Fallabda Szakosztály galériájában.
 

Korábbi archiv események beszámolói elérhetőek itt.

Tartalom betöltése...