Hasznos linkek
 
Keresés

MAVIR NAP

2020-as MAVIR Nap ugyan a pandémia miatt elmaradt, de reméljük, hogy 2021-ben már talákozhatunk, ahogy a járványügyi intézkedések úgy alakulnak.2019
 

2019. május 25-én immár 11. alkalommal rendeztük meg a MAVIR Napot, amelyre idén 1025 fő érkezett. Meghívottak körébe tartoztak a MAVIR munkavállalói, MAVIR-nál napi munkát ellátó kollégák, leányvállalati (HUPX, HUDEX, CEEGEX, KOM) munkavállalók, kismamák, nyugdíjasaink és a közeli hozzátartozók.


A rendezvény színes program kavalkádjában kicsik és nagyok is találhattak szórakoztató programokat.


Kiemelt programok

•    Játék Határok Nélkül vetélkedő
•    Sportolás híres sportolókkal
•    Talkshow híres sportolókkal
•    Megújult szűrővizsgálatok
•    Koncert gyerekeknek I Málna zenekar
•    Koncert I Fenyvesi Attila és a Budapest Event Band
•    Gyermekprogramok
•    Kiegészítő és szórakoztató programok nem csak gyerekeknek
•    MAVIR SE adománygyűjtés

A gyönyörű időjárásnak köszönhetően az idei évben megrendezésre került a Játék Határok Nélkül vetélkedő. Négy csapat mérte össze az erejét a vetélkedőben, ahol a nagy izgalmak során végül a három legjobb csapatot díjaztuk:
 

1. helyezett: Halpolgár (Hlavacska család)
•    nyeremény: 7.500 Ft/fő Decathlon utalvány


2. helyezett: A Nagy Mester (Nagy család és Mester Henrietta)
•    nyeremény: 5.000 Ft/ fő Decathlon utalvány


3. helyezett: Rózsaszín stroboszkóp (Fekete Zsófia, Török Ingrid, Török Renáta, Fekete Dániel, Gáthy Benjámin, Szabó Gábor)
•    nyeremény: 2.500 FT/fő Decathlon utalvány
 

A verseny után drónnal közös fotó készült.
A látványos óriási játékelemek egész nap kipróbálhatók voltak. Nagy volt a népszerűségük.

Szakosztályok is aktívan vettek részt a MAVIR Napon. Számos sportolási lehetőséget nyújtottak a Vendégeknek (asztalitenisz, edzőtermi sportolás, fitness, darts, íjászat, horgászat, labdarúgás, sakk, sí, teke, tenisz, természetjárás).

A rendezvény egyik kiemelkedő programja volt a találkozás és sportolás neves sportolókkal. Az alábbi sportolókkal volt lehetőség találkozni és a bátrabbaknak sportolni:


Gálfy Dalmával (Junior világbajnok, felnőtt magyar bajnok, az US Open junior lány bajnoka, junior párosban wimbledoni bajnok, Európa-bajnok (csapatban és párosban)) lehetőség volt teniszezni.


Varga Dániel (a magyar vízilabda egyik nagy alakjaként olimpiát és világbajnokságot nyert a válogatottal, tavaly nyári visszavonulása óta pedig edzőként dolgozik a sportág sikeréért az FTC utánpótlásedzőjeként) bemutatta a különböző vízilabdákat, valamint segítségével ki lehetett próbálni, hogy milyen a kapura dobás.


Aranyosi Péterrel (Párosban magyar bajnok, többszörös magyar válogatott asztaliteniszező. Jelenleg a magyar férfi asztalitenisz válogatott szövetségi kapitánya) és Muskó Péterrel (Ötszörös magyar bajnok asztaliteniszező. Jelenleg a felnőtt női válogatott segédedzője) a csarnokban felállított asztaloknál volt lehetőség asztaliteniszezni.


Nagy Krisztiánnal (MOL-liga bajnok és magyar jégkorong válogatott kerettag. Jelenleg a MAC Újbuda csapatának csatára) kipróbálható volt, milyen a jégkorong kapura lövés igazi ütővel és koronggal.


Fekete Nóra (magyar, Európa és világbajnok dartsozó) és Lakatos Gergely (magyar és Európa bajnok dartsozó, válogatott játékos) dartsozókkal össze lehetett mérni a darts képességeket és helyben tanácsokkal is szolgáltak.


Mindemellett egy talkshowt is szerveztünk híres sportolókkal, ahol Petur András műsorvezető beszélgetett Risztov Éva olimpiai bajnok úszóval, Berki Krisztián olimpiai bajnok tornásszal és Kovács "Kokó" István olimpiai bajnok ökölvívóval. A talkshow a család-sport-egészség témakort ölelte fel.


A program az „Állítsunk valódi példaképet gyermekeink elé!” című családbarát pályázatunk keretében került megvalósításra.


A szűrővizsgálatokat is igyekeztünk az idei évben megújítani, volt anyajegyvizsgálat, arteriográfiai vizsgálat koleszterinszint méréssel, hasi- és kismedencei ultrahang, pajzsmirigy ultrahang, manuális mozgásszervi állapotfelmérés, csontsűrűség-vizsgálat, hajdiagnosztikai vizsgálat és volt két vizsgálat, ami a komplementer medicina körébe tartozik, az íriszdiagnosztika és a MORA mágneses biorezonanciás egészségügyi állapotfelmérés allergiavizsgálattal.


Gálócsy Dávid MAVIR-os kollégánk a lelki egészség megőrzéséről és fejlesztéséről tartott előadást.


Gyerekprogramok színes választékában a gyerkőcök kedvükre válogathattak az arcfestés, csillámtetoválás, fejlesztő játékok, kalandpark, konstrukciós játékok, kreatív kuckó, lufi hajtogató bohóc, nagymozgásos játékok, szerepjátékok, ugrálóvár, újrahasznosított kapszulák (Diverzitás Alapítvány), elektromos kisautózás és dínó bemutató között.


A gyerekek mellett a felnőttekről sem feledkeztünk meg, és számos kiegészítő és szórakoztató programmal készültünk. Oldtimer, youngtimer és egyéb autó és motorkerékpár ritkaságokat mutattunk be kollégáink közreműködésével, volt lehetőség motorcsónakázásra, VR szimulátor és sí szimulátor kipróbálására, volt segway, izomlazítás, nyújtás SMR hengerrel és saját testsúlyos edzés.


Korábban már tájékoztatást adtunk, de nagy örömünkre szolgál, hogy a MAVIR Napon a MAVIR Sport Egyesület által szervezett jótékonysági vásáron összesen 329 000 forint gyűlt össze adományaitokból! A befolyt pénzösszeget, valamint a megmaradt melegítőket a Dévai Szent Ferenc Alapítványnak, illetve az alapítvány otthonaiban elő gyerekeknek ajánlottuk fel.


Idén a digitalizáció jegyében egy telefonos applikáció (Eventsbox) segítségével juttattuk el a MAVIR Nappal kapcsolatos információkat a Vendégek számára.

 

Jövőre ismét találkozunk! :)


Szervező Bizottság
2018
 

Immár 10. alkalommal rendeztük meg a MAVIR Napot, amelyre a borús idő ellenére 1050 fő érkezett.

Idén is törekedtünk arra, hogy mindenki számára izgalmas élményeket nyújtsunk. Sajnos a rossz idő miatt a Játék határok nélkül vetélkedőt nem tudtuk megtartani, de még így is bőven akadt lehetőség izgalmas programok kipróbálására, mint például az áramfejlesztő bicikli, segway vagy a mocsárjáró autó. Nagy érdeklődésre tett szert a Mentőkutya bemutató és az egészségügyi szűrővizsgálatok mellett újdonságként megjelent a hallásvizsgálat, fejbőr és haj higiénia tanácsadás, illetve a munkahelyi torna.

Idén a megmaradt ételeket a Budapest Bike Maffia cégnek ajánlottuk fel, akik ételmentéssel foglalkoznak, a felajánlásunk így rászorulókhoz juthatott el.  2017

Idén immár 9. alkalommal rendeztük meg a MAVIR NAPOT, amelyre 1170 fő érkezett.

Idén is törekedtünk arra, hogy mindenki megtalálja a számára izgalmas elfoglaltságot. Kiszélesítettük a sportolási lehetőségek körét, megújítottuk a MAVIR Sport Kupát, az egészségügyi szűrővizsgálatok mellett újdonságként megjelent a stresszkezelési tréning.

A MAVIR SPORT KUPA 2017. évi végeredménye:

·         I.hely: VIG (72 pont)

·         II.hely: ÁTVH (64 pont)

·         III.hely: PMVH+leánytársaságok (54 pont)

·         IV.hely: RNVH (48 pont)

További részleteket a MAVIR Magazin nyári számában olvashattok, láthattok.


2016
 

2016. június 24-ig (péntek) a Q:\GRP\Guest\KÉPEK\MAVIR_NAP_20160528 elnevezésű mappában mindenki számára elérhetőek a képek valós méretben.

Társaságunk legnagyobb rendezvényén, a MAVIR NAP-on ismét rekordot döntött a részvételi szám, 1241 vendég érkezett az egész napos eseményre. A Legsportosabb Igazgatóság ismét a GIG lett, míg a főzőversenyt a VIGOLLÉ elnevezésű csapat nyerte meg. A szűrővizsgálatok, a sport- és kiegészítő programok egész nap telt házzal üzemeltek. Élő koncertet adott a The Biebers, a Bikini együttes és a Hanti Band. A szombati MAVIR NAP „Család-Sport-Egészség" rendezvényről bővebben a következő MAVIR Magazinban olvashattok majd.2015

Társaságunk legnagyobb rendezvényén ismét rekordot döntött a részvételi szám, közel 1150 fő érkezett az egész napos eseményre!
A Legsportosabb Igazgatóság Kupán minden igazgatóság képviselte magát, a végeredmény alapján a tavalyi győztes (PMIG) helyett a GIG őrzi mostantól egy évig a Legsportosabb Igazgatóság címet és a vándorkupát.
LEGSPORTOSABB IGAZGATÓSÁG KUPA 2015 - VÉGEREDMÉNY
Helyezés Igazgatóság Pontszám
1. GIG 38
2. ÁIG 34
3. VIG 31
4. ÜZIG 26
5. HUPX-CEEGEX-KOM 23
5. RIG 23
7. PMIG 22
8. INFIG 13
 
A Főzőversenyre tizenkét csapat jelentkezett, ami szintén rekordnak számít. A kollégák szavazatai alapján idén sertéspörköltet főztek a csapatok. A végeredmény:
FŐZŐVERSENY 2015 - VÉGEREDMÉNY
Helyezés Csapat Pontszám
1. ÁIG 750/400/220/120 kV 93
2. Pörköltördögök 84
3. ZRK Füzesabony 83
3. Albertirsa 83
5. Pörkölt Xtrákkal (HUPX) 81
6. Hajdúk (Sajószöged) 80
7. Ócsa 2015 79
8. Húsimádók 77
9. Garat 76
10. Piri Pöri 72
11. Felsőzsolca 2015 71
12. Nyerőmű 68
A zsűri tagjai Dr. Stumpf János az Igazgatóság elnök-helyettese, Sótonyi Gábor vezérigazgató, Tihanyi Zoltán rendszerirányítási és nemzetközi kapcsolatok vezérigazgató-helyettes és a MAVIR SE elnöke, Kovács Gábor átviteli vezérigazgató-helyettes, Hackl Mónika kommunikációs osztályvezető, Fekete Eszter humánerőforrás gazdálkodási osztályvezető és Nemcsák Károly színművész voltak. A győztes csapat 25 000 Ft értékű, a második 15 000 Ft értékű, míg a harmadik 10 000 Ft értékű – általuk választott étteremben beváltható – vacsorajegyet nyert. A győztes csapat tagjai: Kassanin Dusán (csapatkapitány), Polovitzer Judit, Slizoknej Judit és dr. Csordás Tímea.
A szűrővizsgálatokon 165 fő vett részt, idén a legnagyobb érdeklődés a vérnyomásmérés iránt mutatkozott.
Programok széles választéka várta a gyermekeket és felnőtteket egyaránt, a rodeó szörf, a kézműves foglalkozás, az arcfestés, az ugrálóvárak, az elektromos kisautók és a többi kiegészítő program szinte egész nap teltházzal üzemelt. A dunai motorcsónakázás új programelemként szintén beváltotta a hozzáfűzött reményeket, mindkét hajó a maximális utaslétszámmal tette meg a tizenöt perces köröket. A nyári melegnek köszönhetően a medence vízének hűsítő hatását is rengetegen kihasználták.
A MAVIR válogatott - Magyar Színész válogatott kispályás labdarúgó mérkőzést izgatottan szurkolta végig a nézőtér, a hatalmas küzdelem után kialakult a végeredmény: 7:6-ra nyert a MAVIR csapata.
A színpadi programok nagy sikerrel zajlottak le. A délelőtti Babszem Jankó c. mesedarabot a színész show követte, aminek keretein belül Szulák Andrea, Laklóth Aladár és Varga Miklós szórakoztatta a jelenlévőket. Ezt a Republic, valamint a WellHello zenekarok élő koncertjei követték, mindkét sztárfellépő fergeteges hangulatot varázsolt a sporttelepre. És, mint mindig, idén is a Hanti Band koncertje zárta a színpadi műsorok sorát – megújult repertoárral és nagy sikerrel.
Az esti férfi kézilabda Bajnokok Ligája elődöntő közvetítés – amin közel harminc MAVIR-os szurkolt - megkoronázta a napot, hiszen az MKB-MVM Veszprém csapata legyőzte a THW Kiel csapatát, így a döntőbe jutottak.
Bízunk abban, hogy a résztvevők elégedetten, élményekkel gazdagodva tértek haza az eseményről!
Az eseményen készült képek az intraneten az AKTUÁLIS/GALÉRIA/2015/Rendezvények/Családi és Sportan mappában, vagy az SE oldalán érhetők el: http://mavirse.hu/galeria/mavir-se-villamos-csaladi-es-sportnap
Üdvözlettel,
A Szervező Bizottság: Tihanyi Zoltán, Hackl Mónika, Fekete Eszter, Kovács Szilvia, dr. Czirbus Tamás, Kontra Tibor és Petkov Orsolya


 
Tartalom betöltése...