Hasznos linkek
 
Keresés

Teke

                


Szakosztályvezető
Belláné Bicskos Erzsébet (Fruzsi)
tel.: 304-1139
e-mail: bella@mavir.hu

Bowling edzést tartunk minden hónap második csütörtökén 17-19 óráig a Pearl Harbour Bowling Klubban, a Stop Shop Üzletházban.
Szeretettel várjuk a sportolni vágyó kollégákat és családjukat!Céges Bowling BajnokságImmár tizenhetedik alkalommal, 2015. március 23. és május 14. között megrendezésre kerül, a Látványsport Céges Bowling Bajnokság. Ismét ötfős céges és amatőr baráti csapatok jelentkezését várjuk, ahol nincsen kikötve, hogy hány nő vagy férfi alkossa az ötfős csapatot.
 
Miért érdemes csatlakozni hozzánk?
Az aktív kikapcsolódás mellett egy jó hangulatú, vidám esemény részese lehet, ahol kötetlen módon, nyílik lehetőség az ismerkedésre a részvevő cégek és baráti társaságok között. Kiváló lehetőséget biztosítunk az aktív kikapcsolódásra, valamint egy maradandó, közösségi élményt, sportos környezetben.
Több mint 10 év tapasztalatával rendelkezünk a sportág területén.
  • Mi nem kérünk munkáltatói, vagy egyéb igazolást,
  • Nem kötelező női játékost tartalmaznia a csapatnak,
  • Az amatőr játékosok a későbbiekben, más általunk rendezett versenyen is összemérhetik tudásukat,
  • Nem számít, hogy teljesen kezdő, itt mindenki amatőr!
  • Több díjazási kategóriánk van, a teljesen kezdő csapatok ösztönzésére!
  • Az eseményről folyamatosan képi és videó anyagokat készítünk, amelyek folyamatosan felkerülnek a honlapunkra és facebook oldalunkra!
  • Ha saját felszerelésre vagy oktatási lehetőségre vágysz, nálunk azt is megkapod!
  • Több, mint 50% kedvezménnyel, bowlingozási lehetőséget biztosítunk éves klub kártya tagsági rendszerünkkel!
  • Szeretettel várunk a céges csapatokon kívül, ötfős amatőr baráti társaságokat is,
  • Már három helyszínen várjuk a versenyezni vágyó csapatokat!
Válaszd ki, az irodádhoz legközelebbi bowling pályát vagy a legmegfelelőbb időpontot, a hétfői vagy a keddi napot!

Hétfő:       18. 00-19. 00 vagy 19. 00- 20. 00 - Strike Bowling Club (XI. ker.)        
Kedd:       18. 00-19. 00 vagy 19. 00-20. 00  Pearl Harbor Bowling Club (III.ker.)
Tartalék időpontok és helyszínek:
Szerda:
     18. 00-19. 00 vagy  19. 00-20. 00 Mammut Bowling Club  (II. Ker )
Csütörtök 18. 00-19. 00 vagy  19. 00-20. 00 Budaörs ,ABS Bowling Club
 A verseny időtartama  8 alkalom, hetente 1 alkalommal hétfőn, kedden, szerdán vagy csütörtökön a megadott időpontokban és helyszínen!

A csapatok által kiválasztott helyszín és időpont a verseny végéig (8 alkalom) fix marad.

FONTOS! Csapatok érkezése a meglévő időpont előtt 15 perccel!
Verseny ideje: 2015 március 23.  (hétfő, kedd, szerda, csütörtök) – 2015. május 14. (csütörtök)
Nevezési Díj (tavalyi áron): 110. 000 Ft + Áfa (bruttó 139. 700 Ft)
A nevezés során, kérjük a csapattagok nevét elküldeni, e-mailben!

Lebonyolítás
Minden alkalommal a csapatok által gurított 5 sorozat adja a végeredményt, azaz játékosonként egy sorozat. Alkalmanként annyi pontot kap az első csapat, ahány csapat részt vett a versenyen, így értelemszerűen a leggyengébb 1 pontot kap. A verseny 9-es Strike versenyben lesz lebonyolítva.

 A negyedik alkalom után a csapat mezőnyt A és B csoportra osztjuk, és az addig szerzett csapatpontokat, pedig nullázzuk. Így az A és B csoportban folyamatos és kiélezett verseny várható.  A pontrendszer nem változik,  a csapatok ugyan úgy kapják a pontokat, ahogyan végeznének az adott alkalommal, de A és B csoportba való fel illetve lejutás már nem lehetséges.
Egyéni díjazás 8 alkalmas eredmények alapján
Csapat Díjazás 5. 6. 7. 8. forduló alapján A és B csoport :
Az A csoport első 3 csapata és a B csoport első 3 csapata lesz díjazva, kupa, érem, oklevél, ajándékok, tárgy nyeremények formájában. Emellett díjazzuk a legjobb három férfi és három női játékost is az egyéni teljes mezőnyében.
Nevezés: A csapattagok nevét e-mailben szeretnénk megkapni, amennyiben változás van az adott héten, legkésőbb a versenynap délelőttjén kérjük a csere jelzését!
Figyelem! A játékosok folyamatosan cserélődhetnek hétről hétre, mivel bárkivel történhet valami, ezért időben kell jelezni a csapattagok névsorát. Egy csapatban maximum két igazolt játékos lehet, akiktől tíz pontot levonunk sorozatonként. Ha a cégtől/ baráti társaságtól nem ér rá aznap valaki, családtag, barát, kolléga stb…helyettesítheti az adott játékost, de eredménye külön egyéni eredményként kerül be a listába, nem az általa helyettesített játékos neve mellé, a csapat eredménybe viszont teljes mértékben beleszámít az eredménye.


Beszámoló a 2014 évről
Májusban – az Elnökség által támogatva – részt vettünk egy un. „Céges bowling bajnokságon”. Meglepő módon olyan kollégák is jelentkeztek a játékra, akik nem „tekések”. A „C” nevezési csoportba jelentkeztünk, de „B” csoport 2. helyezését sikerült elérnünk.
 
Az idei évben 10. alkalommal megrendezendő ELES – MAVIR Sportnap versenyei között teke helyett bowling volt meghirdetve, ezért – szintén az Elnökség támogatásával – újra beneveztünk a Céges bowling bajnokságra. Ezen nyolc héten keresztül hetente egyszer kellett kiállni egy 5 fős csapattal. Ugyan változó összetételben, de mindig ott voltunk és játszottunk. Ennek köszönhetően a Sportnapon a lányok szép eredménnyel győztek, de a fiúk sem szégyenkezhettek a második hellyel.
 
A visszajelzések szerint a teke mellett a jövőben bowlingozási lehetőséget is biztosítani kellene az SE tagoknak, mert ide olyan embereket is be lehet vonzani, akiket a teke nem érdekel, viszont szeretnek- és el is járnának bowlingozni.
 
Tartalom betöltése...